EXFOLIANT NATURAL PENTRU CORP CU PIPER

   Primul pas spre o piele fină și frumoasă este exfolierea. Aceasta ajută la îndepărtarea straturilor moarte de piele, o tonifică, îmbunătățește vascularizarea periferică și împiedică firele de păr să crească sub piele.

   Cel mai bun și sigur mod de preparare a unui scrub pentru corp este cel făcut în casă, din ingrediente naturale. Zahărul este un ingredient de bază într-un exfoliant de corp, preparat în casă. Datorită texturii sale ușor zgrunțuroasă poate înlătura eficient stratul de piele moartă de la suprafața epidermei.

scrub corp cu piper

Exfoliantul cu piper are un puternic efect anticelulitic, antioxidant, antiinflamator și antibacterian. Piperul este folosit în împachetările anticelulitice, fiind un ingredient de bază.

Dacă vrei să ai o piele catifelată și frumoasă, încearcă acest scrub pentru corp!

Ai nevoie de:  

  • 10 linguri de zahăr brun (sau din cel obișnuit);
  • 1 lingură de piper măcinat mare;
  • 7 linguri de ulei de măsline (sau floarea soarelui).

Amestecă-le bine, până se omogenizează. Scrubul obținut se aplică întotdeauna pe pielea udă, la duș, prin mișcări circulare. Se îndepărtează cu apă călduță.

Pentru a nu zgâria pielea, ideal este să îl combini cu ingrediente cât mai emoliente precum uleiul de măsline, uleiul de cocos, uleiul de migdale sau miere. Este recomandat a se folosi o dată pe săptămână. După exfoliere este foarte important să aplicăm o cremă intens hidratantă.

   Pielea ce nu este exfoliată regulat tinde să devină mai ternă și îmbătrânește prematur. Astfel, este important să nu uităm de acest ritual de înfrumusețare.

Ai grijă de frumusețea ta!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s